Luana-Maria Gherasie - Asociatia Zi de Bine

Cel mai frumos cadou de ziua mea

705 RON Donatii stranse
14.1% Complete
5,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

CLASA DIN CURTEA SCOLII

Școala începe anul acesta într-un noian de incertitudini. Situația creată de pandemie, în care școlile trebuie să găsească soluții pentru a reuși să păstreze distanța socială, neavând spații suficiente și recomandarea medicilor de a evita statul în spații închise mai mult timp, ne-au făcut să căutăm soluții pentru spații de învățare în aer liber în curțile școlilor. În Septembrie facem 2 Clase din Curtea Școlii in judetele Suceava si Timisoara.

6 Donatii

22 Aug 2020
La mulți ani! Ești una din cele mai sufletiste persoane pe care le cunosc. Si eu incerc an de an sa directionez "cadourile" spre diverse asociații asa ca m-am bucurat enorm cand am vazut ca si tu ești implicata în astfel de fapte! Sa ai parte de tot binele din lume!
22 Aug 2020
18 Aug 2020

Anonymous

30 RON
18 Aug 2020

Anonymous

150 RON
La multi ani, muuuulta sanatate, sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi, sa fii inspirata in orice faci si sa cazi pe spate de prosperitate!
18 Aug 2020

Anonymous

150 RON
Frumos gest, va urez succes în aceasta cauza!
17 Aug 2020