Cosmin Nițu - Asociatia Zi de Bine

Cel mai frumos cadou de ziua mea

410 RON Donatii stranse
41% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii

 

Iaca nu mai e mult până la ziua mea și... am un anunț pentru voi! :)

Anul ăsta, lucrurile se schimbă un pic: până acum, toate urările voastre au ajuns la mine, cu bucurie, de fiecare dată. Acum, simt că e timpul ca ele să aibă ecou. Așadar, am decis ca, alături de voi, prietenii mei, să formăm un adevărat lanț al bucuriei, care începe cu tine și se termină cu proiectul Asociației Zi de BINE - "Caravana MicroDUS". O cauză foarte dragă mie, menită să aducă bucuria în locuri în care, până acum, a ajuns destul de rar.

Fii alături de mine și de data asta și, transformă cadoul sau urarea ta pentru mine într-o donație către această cauză. Un gest mic care te asigur că va avea un impact foarte, foarte mare. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

Caravana MicroDUS

Pandemia ne-a vorbit inca o data, in termeni extrem de duri, despre igiena si importanta ei. Despre cum spalatul pe maini nu e un moft, ci o necesitate. In lipsa lui ne putem pune viata in pericol.

Multe dintre problemele de sanatate apar sau sunt potentate de igiena precara. Apa si sapun. Si sa stii cum sa le folosesti. Doneaza pentru ca in comunitatile rurale sarace apa si sapunul sa fie regula si nu exceptia.

MicroDUS este felul captivant in care putem sa-i atragem pe copii si, de ce nu, si pe parintii lor, in discutii despre cum putem avea grija de sanatatea noastra. Un microbuz tern adaptat intr-o masina colorata, dotata cu dus, toaleta si chiuveta care le permite si exercitiu si practica in materie de igiena. MICRODUSUL va porni in caravana, cu statii multiple prin satele Moldovei. Apoi va poposi la Fundatia Bethany, care are in grija copii si adulti aflati in situatii vulnerabile.

6 Donatii

01 Aug 2020
01 Aug 2020
La multi ani generoși!
31 Jul 2020

Cristina

100 RON
29 Jul 2020
O inițiativă lăudabilă! Întotdeauna merită investit în educație!
29 Jul 2020
29 Jul 2020