Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Corina Agarici Asociatia Zi de Bine

40% Complete
600 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
4
Donații

 

“Cu masca, fara masca” 

Cu masca o mie de ganduri, de emotii, de intrebari, de necunoscute, de evadari, de minciuni, de zile care trec, de cele mai multe ori, cautandu-ne Fara masca adevarati, mai buni, mai sinceri, cu multe, fosrte multe emotii si necunoscute, bucurandu-ne de tot ce am invatat si am adunat in perioada aceasta.  Anul acesta, m-as bucura sa petrecem impreuna aceasta zi, facand impreuna o donatie pentru proiectul:  “Despre Sanatate Mintala-cu masca, fara masca.”  Cu drag si soare in suflet

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

SUSŢIN PROIECTUL

GRADINA TERAPEUTICA

Pacientii Spitalului de Psihiatrie Eftimie Balaceanca isi petrec viata in izolare. Pentru ei vrem sa construim o Gradina Terapeutica. Principalul scop este cel terapeutic.Acesti oameni traiesc in lumea lor, intr-o cumplita izolare. Ingrijirea plantelor le ofera o utilitate si in acelasi timp ii incurajeaza sa socializeze. De asemenea, vor putea vedea rezultatul direct al actiunii lor, plantele sadite si ingrijite de ei vor fi utilizate in bucataria spitalului.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Anonymous

150 RON
18 Apr 2020

Bogdan Constantinescu

150 RON
18 Apr 2020
150 RON
Pentru ca este foarte greu fara masca in societatea in care traim!
18 Apr 2020
18 Apr 2020