Daniel Cristescu - Asociatia Zi de Bine

#Sustin#Linia1

375 RON Donatii stranse
37.5% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta imi sarbatoresc ziua de nastere #standincasa. De asemenea, m-am hotarat sa va invit si pe voi alaturi de mine. Chiar daca nu putem petrece ca odinioara, linistea din casele noastre ne face fericiti.  

Si cum nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor,  am hotărât să îmi dedic ziua de naștere #celordinlinia1.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi oferi un cadou, să donezi câți bani poți către acestă cauză.

Doar împreună vom castiga lupta impotriva #Covid19!Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

#SCUTPENTRUSPITALE Spitalul de Urgenta Targoviste

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

4 Donatii

Anonymous

75 RON
Sper cu ocazia zilei tale de naștere sa îți iei un trening nou.
31 mar 2020

Denisa Moscalu

100 RON
La mulți ani sănătoși!!
31 mar 2020

La multi ani, BOB! ❤️❤️

100 RON
30 mar 2020

Anonymous

100 RON
#impreuna#linia1
30 mar 2020