Monica Moarcas - Asociatia Zi de Bine

Impreuna...Zicem doar de Bine!

100 RON Donatii stranse
10% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Timpul trece fie ca suntem buni sau rai sau indiferenti. Doar dandu-i un sens il putem impiedica sa curga nemilos. 

Zi de Bine este o asociatie non-guvernamentala ce isi propune implementarea a 12 proiecte sociale, cate unul in fiecare luna a anului 2020.

Luna Martie este dedicata Spitalului de Boli Infectioase Brasov in vederea dotarii acestuia pentru a face fata onorabil epidemiei de Coronavirus.

Va invit sa imi faceti un cadou simbolic de ziua mea contribuind cu o donatie in contul acestei asociatii, Zi de Bine.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

#SCUTPENTRUSPITALE Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov

Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.  COVID-19 a contaminat peste 500.000 de persoane în întreaga lume. În astfel de momente, capacitatea de a reacționa prompt cu personal medical bine pregătit care are la îndemână echipamente și materiale necesare actului medical sunt esențiale.

1 Donatii

La multi ani frumosi, Monica!
28 mar 2020