Madalina Meda - Asociatia Zi de Bine

Cel mai frumos cadou de ziua mea

900 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

MARTIE: Centru de recuperare pentru copiii "uitați" în spitale

Un centru de recuperare a copiilor abandonați în spital, a celor care provin din familii cu probleme sociale, care au suferit intervenții chirurgicale complexe sau care au nevoie de un mediu atent controlat pentru o perioadă de timp, după externare. Casa BLONDIE e un centru de tranzit, un spațiu temporar în care acești copii se întremează, își recapată forțele înainte de a merge spre “casă”.

9 Donatii

La mulți ani! Sănătate, fericire și numai împliniri!
19 mar 2020
Happy birthday! :D
19 mar 2020
100 RON
La multi ani! Cat mai multe calatorii si cat mai multe vise implinite :*
17 mar 2020
La multi ani, draga mea <3 Esti o persoana minunta si meriti tot ce e mai bun :* Ma bucur din tot sufletul de initiativa ta!
17 mar 2020

BCM & BBM

21 RON
Happy birthday!
15 mar 2020
La multi ani!!!
15 mar 2020
15 mar 2020

Bbm and BCM

83 RON
Lma!!!!!
15 mar 2020

Anonymous

30 RON
14 mar 2020