Florica Aurora Alchihabi - Asociatia Zi de Bine

Cel mai frumos cadou de ziua mea

100 RON Donatii stranse
10% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

APRILIE: Despre SANATATE MINTALA, cu masca, fara masca

Spital de psihiatrie.Halatul de molton și papucii de casă, zâmbetele impietrite pe fata fac să pară că locul e un fel de sufragerie în care te strângi seara la o poveste.  Cand zâmbetele de complezenta se sting, poveștile se aprind și, dacă le-ai câștigat încrederea, o să-ți vorbească despre patimi. Când n-au mai știut să distingă realitatea de imaginație, când n-au mai putut să țină în frâu nici frica, nici furia, nici rușinea. Și, mai ales, când au crezut că sunt bine, căci medicamentele țineau fricile în frâu dar dincolo de gard, în realitatea spre care tindeau să se întoarcă, eticheta li s-a lipit pe fiecare fărâmă din corp și din minte.

 “Nu mai e nimic pentru noi afară! Nu se mai uită nimeni la noi ca la niște oameni!”

1 Donatii

La multi ani,mama de perfect(i)!❤
10 mar 2020