Andra Stuparu - Asociatia Zi de Bine

Cel mai frumos cadou de ziua mea

450 RON Donatii stranse
22,658610271903% Complete
1,986 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Din fericire soarta a fost buna cu mine si mi-a daruit multe. Foaarte foooarte multe. O familie minunata care m-a crescut, m-a sustinut, m-a pregatit pentru drumul acesta minunat prin viata si mi-a fost mereu alaturi.

Apoi soarta mi-a impins in fata un om minunat care mi-a devenit sot si  alaturi de care am experimentat si experimentez grozavul job al "parenthood-ului". 

Luca si Amza cei doi stakeholdari principali ai acestui job nou, sunt sanatosi si veseli- iar mi-a oferit soarta un cadou de nepretuit, doi copii sanatosi si voiosi.


Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Si anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei noi cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Zi de Bine

In fiecare luna, peste 1 milion de romani isi serbeaza ziua de nastere sau de nume. Cum ar fi daca fiecare dintre ei ar da acestei aniversari [Alt] SENS?

12 cauze sociala, cate una pentru fiecare luna a anului. Milioane de sarbatoriri care, de ziua lor fac cinste. Fa-ti cinste cu BINE! De ziua ta ajutam un OM sa se ridice!

 

MARTIE: Centru de recuperare pentru copiii "uitați" în spitale

Un centru de recuperare a copiilor abandonați în spital, a celor care provin din familii cu probleme sociale, care au suferit intervenții chirurgicale complexe sau care au nevoie de un mediu atent controlat pentru o perioadă de timp, după externare. Casa BLONDIE e un centru de tranzit, un spațiu temporar în care acești copii se întremează, își recapată forțele înainte de a merge spre “casă”.

4 Donatii

17 mar 2020
Dear Andra what a great cause. Happy Birthday. Xxx
08 mar 2020

Anonymous

100 RON
07 mar 2020

Cristian Ghidel

20 RON
La multi ani!!!
07 mar 2020