#ScutpentruSpitaluldeUrgentaPetrosani @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Tu ce vei face de ziua ta anul acesta? Poate că nu vei ciocni paharul cu prietenii cei mai buni. Poate că nu veți dansa nici blues, nici rock. Și nici nu vă veți întreba unde să mergeți.

Dar azi, putem fi împreună mai mult ca oricând, chiar dacă #stămacasă. Doar împreună putem schimba tabloul în care trăim cu toții.

Pentru tine, pentru mine, pentru România, #rescriepovestea, Dăruiește-ți ziua!

Ce trebuie să faci?

Intra pe ziuata.galantom.ro și

1. Alege cauza în care crezi

Iți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte. 

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

#ziuatarescriepovestea
#nepasadeacasa

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

35

Suma:

6,013 RON

Pagini fundraising

#scutpentruspitale doneaza pentru Spitalul de Urgenta Petrosani

Lucrurile materiale isi pierd valoare in fata unui pericol care ne pandeste pe toti. Astfel, anul acesta am hotarat sa-mi donez ziua de nastere pentr

5,000 RON Target
2,975 RON Suma
8 Donatii
59,5% Complete

De ziua mea vreau să fac #scutpentruspital

Am scris și am șters textul de 100 de ori și tot nu simt că reușesc să exprim ce vreau să zic. Mi-ar plăcea să scriu ceva care să vă convin

2,700 RON Target
3,038 RON Suma
27 Donatii
100% Complete